ONZE MENTOR


Niemand kent de delicate voeten van de Brussels Airlines cabin crews beter dan Michel Decremer, eigenaar van de Carmi winkels die al decennia lang samenwerken met Brussels Airlines. Lucky for us, is hij een van de grootste Atelier Content-fans. Het is hij die spontaan de link legde tussen de iconische vliegmaatschappij en onze iconische schoenen. Hij werd onze mentor in dit hele project waar we zo trots op zijn. Daar willen we hem graag voor bedanken.

UITDAGEND


Brussels Airlines gaat voor sobere ontwerpen in hetzelfde donkerblauw van het uniform. Atelier Content maakt enkel schoenen in leder. Op vraag van de vliegmaatschappij hanteerden we voor dit project een Italiaanse vega-variant gemaakt van plantaardig druivenafval. Een hele uitdaging voor onze Italiaanse vakmensen die in kleine, traditionele ateliers werken. Vega-leder was nieuw voor hen. Het vergde een flinke inspanning om ze te overtuigen en vertrouwd te maken met dit innovatieve materiaal. Gelukkig houden we van een uitdaging. Dat houdt ons scherp.

 

De schoenen voor Brussels Airlines worden exclusief met de hand gemaakt voor Brussels Airlines die er vanaf de lente 2024 mee vliegt. Ze zijn niet te koop in de handel en dragen het label: Nele Content for Brussels Airlines.

 

Wie weet spot je ze wel op je volgende vlucht!