MOMENTS BY CONTENT

Als bruid ben je het toonbeeld van schoonheid. Alle blikken zijn op jou gericht. En dus wil je sterk in je schoenen staan, van de ceremonie tot het dansfeest. Met Moments by Content stap je comfortabel en eindeloos elegant het huwelijksbootje in. 


Ontdek de collectie

UNIEKE BRUIDSSCHOENEN

 


Winter of zomer, klassiek of uniek — dankzij de tijdloze veelzijdigheid van onze ontwerpen kan je je schoenen lang na je trouwfeest blijven dragen. Voor speciale gelegenheden, of gewoon om kleur te geven aan je dagen. 


Bezoek de Moments by Content-website

ITALIAANS VAKMANSCHAP

 


Onze schoenen zijn gemaakt van Italiaans leer van de hoogste kwaliteit. Leer voelt zacht aan, is volkomen natuurlijk en blijft jarenlang mooi. Door er op de juiste manier voor te zorgen, verleng je de levensduur van onze schoenen nog verder.

We gebruiken vaak nappaleer, dit is een verzamelnaam voor geiten- en schapenleer. Geitenleer heeft een CO2-uitstoot die ongeveer 3 keer zo klein is als koeienleer. Bovendien wordt ons leer altijd gelooid met een laag chroomgehalte, waardoor er tijdens het looiproces minder chroom of andere zware metalen vrijkomen.


Lees meer over onze duurzame schoenen