RETOURNEREN:

U kunt uw bestelling binnen de 20 dagen na ontvangst van de artikelen terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:​

  • Stuur een e-mail naar retour@ateliercontent.be met vermelding van uw aangekochte artikelen (naam en code van het product) en een korte uitleg van de reden van retourzending.
  • Het verzoek moet binnen de 14 dagen na ontvangst van de artikelen worden ingediend.
  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in de oorspronkelijke doos en met alle meegeleverde accessoires.
  • Bezorg de goederen binnen de 20 dagen vanaf de ontvangst van de goederen op uw kosten terug aan Atelier Content, Brabantdam 56, 9000 Gent. 
  • De goederen dienen ons per koerier (GLS, DHL, Fedex, enz.) of met een te traceren (bij voorkeur verzekerde) verzending van Bpost  te worden terugbezorgd. De verzendingskosten en de verzendingsrisico's zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van het retourpakket, storten we het bedrag (exclusief verzendkosten) binnen uiterlijk 14 dagen terug op uw rekening.

​​RUILEN:

​Als u een product wil ruilen voor een kleinere of grotere maat, sturen wij dat artikel gratis op, indien in voorraad. Als het artikel niet meer voorradig is, krijgt u uw geld terug.

​Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.