ATELIER CONTENT

Ultra-vrouwelijk, subtiel en toch opvallend.

Nele Content volgde haar opleiding aan de modeacademie in Gent en ging daarna aan de slag als ontwerpster bij verschillende schoenenbedrijven.
"Atelier Content weerspiegelt mijn eigen smaak en wat ik wil dragen. Ik raak geïnspireerd door alles wat er om me heen gebeurt. Ik sluit geen compromissen; ik ontwerp alleen schoenen die goed voelen voor mezelf".


Het resultaat is een pittige collectie moderne damesschoenen voor elke gelegenheid. Al onze ontwerpen geven een krachtige touch aan je outfit.

Bovendien staat Atelier Content voor topkwaliteit met een doordacht Belgisch design! De ontwerper kiest persoonlijk haar materialen. De schoenen worden vervaardigd in Le Marche, Italië, de bakermat van kwaliteitsschoeisel. In deze familieateliers wordt de kunst van het schoenmaken al generaties lang doorgegeven.

"Mijn collectie is met liefde gemaakt en is tijdloos zodat je er lang van kunt genieten. Design, kwaliteit en comfort moeten ervoor zorgen dat ze jarenlang meegaan".

MOMENTS BY CONTENT

De perfecte schoen voor jouw unieke moment. Moments by Content is de trouwcollectie van Atelier Content.
Deze collectie is ontworpen voor stijlvolle bruiden en verfijnde vrouwen. De stijlen in de collectie zijn zorgvuldig gekozen.
De collectie is elegant, tijdloos en comfortabel. Ook na de trouwdag zijn deze schoenen een perfecte keuze voor speciale momenten.
Moments by Content staat garant voor de beste kwaliteit in een doordacht Belgisch design.
De schoenen worden met de hand gemaakt in ambachtelijke familiewerkplaatsen in The Marches in Italië, de bakermat van de kwaliteitsschoen.