Elisa Lee & Atelier Content ruimen op en maken plaats voor nieuw werk. Ze organiseren een grote atelier sale in de showroom/atelier in Ronse met veel juwelen en  schoenen aan verlaagde prijzen!

De Atelier Sale vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 mei in de Fostierlaan 8 in Ronse. Jullie zijn welkom van 10u tot 17u.

Wij vragen u om vooraf online te reserveren via onderstaande link.

Let op! Eén reservering per naam. Iemand extra meenemen kan niet. 

 

Op die manier worden de coronamaatregelen gerespecteerd en kan u op een veilige manier snuisteren tussen onze producten! Ook vragen wij uiteraard om uw mondmasker te dragen en de afstand onderling te bewaren.

ELISA LEE

Bij Elisa Lee vind je tal van unieke juwelen die net dat tikkeltje anders zijn (voorstudies, variaties, einde reeksen & prototypes). Alle juwelen worden verkocht aan ronde prijzen. Ook op zondag vullen we aan met nieuwe stuks.

 

Elisa Lee is een high-end juwelenmerk met de wortels in Oost-Vlaanderen. Elk stuk wordt van begin tot einde op een ambachtelijke en duurzame manier vervaardigd in het eigen productieatelier in Ronse.

www.elisalee.be

 

ATELIER CONTENT

Atelier Content stalt haar stock en prototypes uit aan sterk verminderde prijzen.

 

De schoenen worden ontworpen in ons atelier in Ronse en worden vervaardigd in kleinschalige familiale ateliers in Italië. Atelier Content staat voor topkwaliteit:
eerlijk, hoogwaardig en handgemaakt!

www.ateliercontent.be