Elisa Lee, Atelier Content & Jan Leenknegt ruimen op en maken plaats voor nieuw werk. Ze organiseren een grootse atelier sale in de showroom/atelier in Ronse met vele juwelen, schoenen en sculpturen aan verlaagde prijzen!

FOSTIERLAAN 8    RONSE

ZA 11/05  x  ZO 12/05

10u00 tot 17u00

ZIE EVENT FACEBOOK: Atelier Sale Ronse

ELISA LEE

Elisa Lee verzamelde tal van unieke juwelen die net dat tikkeltje anders zijn (voorstudies, variaties, einde reeksen & prototypes). Alle juwelen worden verkocht aan ronde prijzen.
Ook op zondag vullen we aan met nieuwe stuks.

 

Elisa Lee is een high-end juwelenmerk met de wortels in Oost-Vlaanderen. Elk stuk wordt van begin tot einde op een ambachtelijke en duurzame manier vervaardigd in het eigen productieatelier in Ronse.

www.elisa-lee.be

ATELIER CONTENT

Atelier Content stalt haar stock en prototypes uit, waarbij voornamelijk maat 37 

ter beschikking zal zijn. 

 

De schoenen worden ontworpen in ons atelier in Ronse en worden vervaardigd in kleinschalige familiale ateliers in Italië. Atelier Content staat voor topkwaliteit:
eerlijk, hoogwaardig en handgemaakt!

www.ateliercontent.be

JAN LEENKNEGT

Jan en Danielle Leenknegt maken plaats voor nieuw werk naar aanleiding van hun aankomende expo in MUDEL (museum Deinze & de Leiestreek). Een uitgelezen kans om een mooie selectie sculpturen aan verminderde prijzen te ontdekken. Wie graag vooraf de catalogus van de beschikbare werken consulteert, kan een mailtje schrijven naar jan.leenknegt@skynet.be. Zo kan je een werk in optie nemen tot zaterdagmiddag 12u.

In alles wat glaskunstenaar Jan Leenknegt maakt, schuilt een glimlach, een knipoog of een filosofische gedachte. De kunstenaar brengt een ijzeren lijnenspel en mondgeblazen glas samen tot een coherent, uniek en kleurrijk geheel.

www.janleenknegt.be